Welkom in het gastenboek

Een gastenboek op deze blog?
Ik zou zeggen: leef je uit!

E-mail 19. jul, 2022

Marcelle Buitendam

Morgen alweer vijf jaar geleden, we zullen je nooit vergeten lieve stoere vrouw. Liefs aan allen die haar zo moeten missen.

E-mail 19. jun, 2021

Maarten Keijzers

Beste Wouter, vandaag stuurde mijn zus mij een link naar de Jan, waarin je wordt voorgesteld als nieuwe columnist. Ik heb een beetje door je blog gescrold. Veel van je observaties en (tegenstrijdige) gevoelens zijn erg herkenbaar. Je bent al wat verder
dan ik, het is bemoedigend daar zo'n openhartig inkijkje in te krijgen.

We delen toevalligerwijs een paar data: we zijn op dezelfde datum jarig, en op de dag dat jouw vrouw 50 zou zijn geworden is de mijne overleden. Sindsdien leef ook ik met twee pubers die hun moeder vreselijk missen. Onlangs werd ik 45, een leeftijd die mijn
vrouw net niet haalde. ik betreed in alle opzichten nieuw terrein. Het is mooi te lezen hoe jij dat doet. Ik wens jullie alle goeds.

E-mail 18. mei, 2021

Arjen

"Een blog is eigenlijk niets voor mij, ik ben niet zo'n schrijver." Ik woonde in de kamer naast jou. derde verdieping Burgermeester Reiger 7 in Utrecht. Ik was wel die schrijver, leefde 's nachts, schreef stoned gedichten. En deed m'n studie in 3,5 jaar.
Niemand in ons huis begreep mij. Jij wel. Gewoon, dat er niet te begrijpen was. Je vond ooit dat ik jouw cheques had gejat. Maar wist ook dat het niet zo was, toen je ze in je kamer terug vond. ik was het die sorry zei. Rust zacht.

E-mail 14. aug, 2017

Nout van der Velden

Claar. Onze tijd als collega’s was relatief kort: 1,5 jaar. Maar deze korte periode was voor ons beide behoorlijk intensief. Jij als werkende moeder in een nieuw werkveld en ik als beginner op de arbeidsmarkt. We zaten tegenover elkaar en waren daarmee
direct tot elkaar veroordeeld als sparringpartners. We bliezen stoom af, inspireerden elkaar en hadden vooral veel lol.Zo had een collega eens een luidruchtig telefoon gesprek met, laten we zeggen: Henk. We hoorden alles meer dan letterlijk en konden ons niet op het eigen werk concentreren. Jij fluisterde half hard met cynische toon: “Volgens mij is Henk een beetje doof.” Dit
was typisch zo’n moment van daar-had-je-bij-moeten-zijn, want de tranen rolden over onze wangen van het lachen. Deze momenten hadden we vaak.Het zijn dan ook deze momenten waaraan ik terug denk.

E-mail 29. jul, 2017

Ammy de Wolf

Wat was het een mooi afscheid van Claar!

Omdat het voor Arnold en mij ruim een jaar geleden was dat we Claar hadden gezien, was het voor ons heel fijn, alle verhalen en herinneringen van familie en vrienden te delen. En dan al die foto's: geweldig!

Omdat Claar even oud was als onze oudste dochter Barbara, heeft ze vroeger bij ons gelogeerd. We herinneren Claar uit die tijd als sprankelend, vrolijk en grappig. Goed om aan terug te denken.

Trudy en Falk, Falk jr. en Jeanette veel sterkte! Wat zullen jullie je mooie dochter en zus missen.

Wouter, wat ben jij een sterk mens, dat kwam duidelijk in ons korte gesprek naar voren. We wensen jou en de kindjes veel kracht om jullie leven te gaan leiden, zoals Claar het gewild zou hebben!

Veel liefs, ook van Arnold, Ammy

E-mail 29. jul, 2017

Eddy Swartberg

Na het bijwonen van het afscheid van Claar, wil ik nog het volgende kwijt:

Sinds onze jeugd zijn Claar’s vader en ik al bevriend en heb ik dus ook zijn moeder, oma Toos voor velen , meegemaakt en leren kennen als een hele sterke persoonlijkheid, iemand die met twee benen in de wereld stond, wist wat ze wilde, zéér sociaal vaardig
was en in gezelschappen sfeer makend. Zover ik me kan herinneren werd zij niet alleen door mij maar ook door velen als mens erg gewaardeerd.

Claar leek in alle opzichten op haar oma.

Wouter, Lucas, Max en Catho jullie mogen trots zijn om zo’n echtgenote/moeder gehad te hebben want de eigenschappen die haar oma Toos bezat heeft zij rijkelijk geërfd. Claar was in alle opzichten net zo’n pracht mens.


En Claar heeft al die eigenschappen op haar eigen wijze gebruikt om tot een pracht uniek mens te worden. Helaas is haar leven veel te kort geweest maar ik ben er van overtuigd dat Lucas, Max en Catho veel van haar liefde hebben meegekregen en vast ook veel
van haar mooie eigenschappen.

Wouter, jij bent ook een kanjer zoals je Claar hebt bijgestaan speciaal de laatste jaren en het gezin hebt draaiende gehouden. En je bent zeker ook een kanjer want anders hadden Claar en jij elkaar nooit gevonden.

Irene en ik wensen jullie gezin veel sterkte om samen met jullie dierbaren de weg te vervolgen waarvan Claar samen met Wouter al een eerste deel geplaveid heeft.

Dit ook namens (tante) Irene,

Oom Eddy (Swartberg)

E-mail Website 29. jul, 2017

A.Y. Haks- van de Waal

Ik heb Claar een enkele keer ontmoet. Lang geleden, een hartelijke vrouw. Via de blog en het afscheid onder de indruk van deze levenslustige vrouw die ze was en ik kan me voorstellen hoe zij en haar enthousiasme gemist wordt. Ik moet er steeds aan denken.
De kinderen en Wouter. Goed toch te weten hoeveel lieve mensen er om jullie heen staan.


Ik denk aan jullie, veel liefs.

tante Yolly

E-mail 27. jul, 2017

Ron Bennink

Lieve Claar, het is volbracht. Gecondoleerd an de achterblijven. In nagedachtenis aan jou denk ik terug aan de tijd in Villa Sbr in Eindhoven en neem daarbij een slok van onze geliefde en verfoeide huisdrank Rum.We'll meet again, don't know where, don't know when.Slaap zacht.

E-mail 26. jul, 2017

Bregt

Claar, ik zag je voor het laatst toen je met rollator van de Barbaraschool terugliep. Geen gewone vrouw met rollator maar Claar, met gepimpte rollator, design handtasje aan het stuur met matchende groen gelakte nagels. Ik kende je van de buurt, van mijn
dochters, Paulien en Franka, die op je kinderen oppasten en ook van Saint Chinian, wat een toeval! Wat ik me van je herinner: de hartelijke ontvangst in Balou, je attente dingetjes als koffie en krantje toen ik wel eens voor de katten zorgde als jullie op
vakantie waren, je heerlijk directe manier van vragen stellen (= interesse!). Dan zei Wouter wel eens: nou Claar, zo kan ie wel weer. Ik heb je ook wel eens klein gezien: je was hier op een verjaardag, een achterbuurvrouw had je nog nooit ontmoet en zei dat
ze wel je stem kende, vanuit de tuin. Daar was je lichtelijk door geschokt: o, wat erg, mijn stem! Nou Claar, die mis ik nu al. Het is stil op de Rijzichtlaan, anders dan anders stil. Morgen kom ik afscheid van je nemen, met bij mijn tasje matchende nagellak.

Bregt.

E-mail 26. jul, 2017

Mieke Graas

Lieve Lucas, Max en Catho

Wij kennen jullie moeder als een vechtersbaas en leeuwin als het gaat om het beste voor jullie, haar kinderen. Ze genoot van kleine dingen die jullie deden en samen hebben beleefd. In de herfstvakantie hebben jullie alle drie een mooie dag beleefd met Claar
en dit is een mooie herinnering. Ze vertelde hier vol trots over en hoe jullie deze dagen alle drie wisten te vullen. Blijf deze herinneringen koesteren en wij wensen jullie heel veel sterkte om dit verdriet een plek te geven.

Wouter, wat een mooie manier heeft Claar gevonden om de mensen om jullie heen deelgenoot te maken van het afgelopen jaar en te laten zien dat jullie genoten van elkaar en het leven. Blijf dit doen met haar in je gedachten. We wensen je heel veel kracht om het
motto van Claar in stand te houden, geniet van het leven!

Namens alle juffen en meesters van de Camminghaschool,

Groeten van Annemarie, Hanneke, Sophia en Mieke.

E-mail 25. jul, 2017

Thea, Rikke, Jowi en Willem van Berk

Beste Wouter, Catho, Lucas en Max, Langs de voetballijn hebben we weleens met elkaar gesproken. Dus goed kennen doe ik jullie niet, maar wil jullie heel veel sterkte en moed toewensen met dit intense verdriet. Woorden schieten te kort. Als ik het zo lees
was Claar een bijzondere vrouw. Mede door haar blog, weet ik zeker dat ze veel mensen heeft geraakt. Als je iemand hebt geraakt, is diegene nooit meer hetzelfde en zal ze op deze wijze altijd verder leven. Hopelijk sterkt het jullie om te weten dat we in gedachten
met jullie meeleven.

E-mail 21. jul, 2017

Nout van der Velden

Wouter en kids,veel sterkte!

E-mail 20. jul, 2017

Moniek

Dag Claar... bon voyage inderdaad vanuit Frankrijk van ons. En Wouter, Catho, Lucas en Max: heel veel sterkte! We zullen aan jullie denken de komende dagen en ook daarna. Hou elkaar vast!

E-mail 20. jul, 2017

Isha

Zo ver weg en toch dichtbije pijn. Zo blij dat we al die jaren in contact zijn gebleven en al was de fysieke afstand groot die bleek makkelijk te overbruggen, vooral de laatste jaren.


Prijs mezelf gelukkig je in mijn leven te hebben gehad, heb van je geleerd en genoten. Je zal altijd in mijn hart blijven!Wouter moge je nabije familie en vrienden jou en de jouwen steun en liefde blijven brengen.

E-mail 20. jul, 2017

Peter

Beste Wouter,

Diep respect voor voor de onnavolgbare wijze waarop jullie gezin deze loodzware weg heeft afgelegd. Ik wens jullie sterkte bij het missen van jouw "levensgezel" en jullie moeder.

E-mail 20. jul, 2017

Ans Appel

Lieve Wouter en kinderen, wat een vreselijk verlies, donkere wolken hingen steeds over jullie allen heen, maar wat waren jullie samen sterk. Vooral die dappere Claar!

Heel veel sterkte, dikke omhelzing voor jullie allen, liefs Ans

E-mail 20. jul, 2017

Kim van der Heijden

Oh lieve Claar, rust zacht... wat was je strijdlustig, echt bewonderenswaardig! Veel sterkte aan je gezin en je familie en vrienden... liefs, Kim

E-mail 20. jul, 2017

Bart van Ulft

Lieve Claar. Slaap zacht. Je hebt enorm je best gedaan. Voor Wouter en de kinderen heel veel sterkte gewenst.

E-mail 20. jul, 2017

Emmy

dag lieve Claar X

deze herinnering houd ik vast: pret maken in ons kraampje op de 1e bunnikfair, HC kromme rijn in oprichting

E-mail 20. jul, 2017

Sjoukje

Wát moeilijk, loslaten uit liefde! Bon voyage Claar! ❤️❤️❤️

E-mail 17. jul, 2017

Moniek en Niels

Klinkt goed Claar! We zullen duimen dat t je een geslaagd proefkonijn bent 😂! Veel sterkte, en heel knap dat je je grenzen zo weet te verleggen... en de kids ook!

E-mail 10. jul, 2017

Sjoukje

Wat geweldig dat de nieuwe behandeling kan beginnen. Wens je sterkte , succes en energie!!

Veel liefs en ga extra aan je denken woensdag!

E-mail 9. jul, 2017

Annemien

Claar, zoveel sterkte weer gewenst met al die grenzen die je weer tegenkomt en die je zo moedig verlegd. Houd je haaks, harte groet van de buuf van Wilma

E-mail 2. jul, 2017

Annemieke

Lieve Claar,

Wat ontzettend knap (noemen we dat zo?) van je om je gene te overwinnen bij iedere stap waarbij je weer hulp moet aanvaarden. Ik hoop zo voor je dat de ladies van de thuiszorg steeds dezelfde zijn, zodat je hen leert kennen en zij jou. Dan hoef je niet alles
steeds uit te leggen. Dat is wel fijn.

Je oprechte weergave van de 'up-dates' vind ik zo bijzonder, het helpt ons (zij het op afstand) mee te mogen leven, een beetje nabij te mogen zijn. En je tekst klaagt nooit, terwijl je alle reden zou hebben...

Spannend morgen, ik denk aan je. Met mij velen anderen en ik hoop dat je dat weet en misschien wel een beetje voelt.


Je bent een groot voorbeeld, de manier waarop jij in het leven staat, inspireert anderen. dank je wel dat je ons hiervan deelgenoot maakt... heel veel liefs, dikke knuffel!

E-mail 22. jun, 2017

Gerard van der Tol

Hoi Claar,Vanavond dacht ik hoe zou het met Claar zijn of als ik eerlijk ben dacht ik, zou Claar nog leven?. Dan is het fijn om te zien dat je er nog bent. Ik begrijp dat het nog steeds medisch gedoe is en dat het thuis ook niet altijd gaat zoals je wilt, maar "you're
still there" hou vol sterke vrouw.

E-mail 30. mei, 2017

Caroline

😂

E-mail 16. mei, 2017

Marjolijn

Lieve Claar en Wouter,

Ik wil graag je verhaal lezen in het blad Liever.

Maar het lukt me niet om het te vinden ( de nieuwste versie). Gelukkig geen toename vd tumoren....alle winst is winst. Wens jullie als familie veel liefde en kracht toe...😘

E-mail Website 30. apr, 2017

Wilms

Topper!!! 😘

E-mail 9. apr, 2017

Isha

En al die mensen zijn enorm dankbaar dat jij deelmaakt van hun leven! Dikke omhelzing!

E-mail 15. mrt, 2017

max

hallo mam ik denk heel erg met je mee en mij grootste wens is dat je beter woord en dat er andere mensen ook niet ziek woorden liefs max

E-mail 8. mrt, 2017

Frank Kerstens

Hoi Claar,

Ik sprak Jens laatst en hij vertelde dit verschrikkelijke bericht. Ik weet niet wat te zeggen. Heel veel sterkte.

E-mail 28. feb, 2017

Spransje en Marc

Heel veel succes lieve nicht. We Steunen je van hier uit en zijn in gedachten bij jullie!!

E-mail 20. feb, 2017

Annemien

Beste Claar, heel veel sterkte gewenst. Liefs van de buuf van Wilma, Annemien

E-mail 17. feb, 2017

Wiebo Nauta

Dag Claar,Het is lang geleden dat ik je voor het laatst heb gezien. Na de eerste schrik ben ik ontroerd door je mooie verhalen en je enorme kracht. Ik wens je veel positieve energie toe om te genieten wanneer het kan. Veel sterkte!E-mail 15. feb, 2017

M&M

Lieve Claar

Wat een k.. bericht weer.

Niemand weet precies wat je te wachten staat, leven is nog steeds een mysterie. Hoop dat je goed naar jezelf kunt luisteren en voelen..zo houdt je de regie. Veel liefs M&M

E-mail 14. feb, 2017

Marian Scheel

Beste Claar,

Van Het Speeldorp ken ik je en heb je vanmorgen aangesproken op het schoolplein. Ik vind het bewondering waardig hoe je met deze situatie omgaat . Wens je veel sterkte en kracht . Marian

E-mail 10. jan, 2017

Anna Bicker Caarten

Ha Claar,

Jee... ben er stil van... wens je vooral veel liefde en ook lol, maar ook bijzondere, mooie momenten met je dierbaren.

X Anna

E-mail 28. dec, 2016

Ans en Peter

Lieve Klaar, beste Wouter en kids,

Wat bizar dat er zoveel sneeuw lag rond die tijd, en mooi dat je met zoveel daarvan hebt kunnen genieten. Wij wensen jullie een heel goed oud en nieuw.

E-mail 23. dec, 2016

Nico en Henriette van Oyen

Beste Claar,

Ik zag enkele hele mooie en gezellige foto's!

Positief, geweldig! Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling gewenst!

Hartelijke groet,

Henriette en Nico van Oyen

E-mail 22. dec, 2016

M&M

Veel plezier ziet er geweldig uit!!!

E-mail 15. dec, 2016

Hanny en Rinus Tempelman

Claar Wouter en jullie kinderen ga genieten in Flachau samen met vrienden om jullie heen.

Lieve groetjes uit Markelo

E-mail 10. dec, 2016

Sabine

Lieve Claar,Jeetje Claar, wist van niets... Kwam je deze zomer na jaren weer tegen, in Spanje nog wel! Jullie uitje vanuit Frankrijk ;) Toen was jij al op de hoogte, kids toen nog niet begrijp ik. Vond onze ontmoeting al wat "oppervlakkig" na al die jaren, nu heel begrijpelijk.

Wat ongelofelijk naar en wat ben je ongelofelijk sterk!!! Dat sterke karakter had je zo'n 25 jaar geleden ook al, kan me je niet anders herinneren.

Lieve Claar, Wouter en kids, sterkte en alvast fijne liefdevolle feestdagen. Hoop dat jullie nog heel erg lang van elkaar mogen genieten!!

X Sabine

Als ik iets voor je of jullie kan betekenen, je weet me te vinden. Ik kan sowieso nog wat handtekeningen voor je zoon regelen, zetten we die van Janet en Leo er ook bij ;)


x

E-mail 4. dec, 2016

Marjan en Wouter

Hi Claar en Wouter,

Vanavond bekeken we jullie RTL nieuws item. Daarna natuurlijk de blogs en het AD artikel gelezen. Wat staan jullie ongelofelijk positief in het leven zeg! Wij vinden de inkijk bijzonder en best intiem en hielden het niet droog. Onvoorstelbaar dat er geen goede
begeleiding in deze fase is maar wel weer kei sterk hoe jullie dit oppakken.....

Groet, Marjan en Wouter

E-mail 28. nov, 2016

Nout van der Velden

Ha Claar,wat is deze?!? Ik schrik er van!Kan er ook niets mee. Behalve indenken wat dit voor jou en je gezin kan betekenen.Verder weet ik ook niet wat ik zeggen kan. Uiteraard sterkte, nog meer beterschap en vooral veel plezier en liefde.Je (oud) Linxxe collega

E-mail 27. nov, 2016

Ariën Pons

Hoi Claar,Met veel bewondering lees ik al een tijdje jouw blogs. Wat goed dat je dit doet.We wensen jullie veel kracht en sterkte.Liefs Linda en Ariën

E-mail 22. nov, 2016

Annick de Wolf

Hoi Claar,

Via Facebook heb ik het nieuws item over jullie gezin gezien. Mijn moeder wees me daarna op je blog. Wat onvoorstelbaar verschrikkelijk verdrietig dat jullie dit mee moeten maken. Ik hoop dat de aandacht die jullie op deze manier geven en krijgen, veel goeds
zal opleveren. Wat goed dat jullie dit doen! Heel veel liefs en sterkte!

E-mail 22. nov, 2016

Dorine van der Wind

Heel mooi artikel en nieuwsitem, super knap gedaan! Hopelijk helpen jullie hiermee andere gezinnen en krijgt jullie eigen gezin snel de beste hulp. veel liefs Dorine

E-mail 21. nov, 2016

Barbara de Wolf

Hoi lieve Claar, gisteren kreeg ik het nieuws-item van RTLnieuws van mijn zusje doorgestuurd. Wat verschrikkelijk afschuwelijk voor jou en je gezin! En wat geweldig dat jullie de kracht hebben om aandacht te vragen voor het probleem waar jullie in deze
k-situatie tegen aan lopen!

Niets dan liefde, sterkte, goeds!!!

Barbara de Wolf

E-mail 21. nov, 2016

Mini Tempelman

Diep onder de indruk van het artikel in het AD en van het journaal zaterdag!

Ik hoop dat je het nog een hele tijd fijn hebt.

E-mail 18. nov, 2016

Ingrid Nuiten

Hoi Claar,

Ik zag het artikel in het AD en ben me echt kapot geschrokken. Wat een afschuwelijke situatie waarin jullie zitten! Ik vond via via deze site en ben blij dat ik je een bericht kan sturen. Ik heb ontzettend veel respect hoe je met de situatie omgaat. Ik wilde
je laten weten dat we heel erg met jullie meeleven. Heel veel sterkte voor jullie allemaal! Lieve groet van ons

E-mail Website 16. nov, 2016

Willem

Hallo Claar,

ik ken je niet maar kwam het bericht tegen in het AD online.

Een klote situatie waar ik hoop dat er, door een of ander super iets nog een halt toegeroepen word.


Iets anders dan "houd je taai" kan ik er niet uit krijgen.

Veel sterkte vanuit het westen van Canada.

E-mail 16. nov, 2016

Inge

Lieve Claar,

Wat sta je er prachtig op in het AD! Zo'n uitstraling en in mijn ogen nog net zo jong als toen ik je voor het laatst zag en dat is al heel wat jaren geleden! Ik bewonder je om hoe je met de situatie omgaat en hoe je in het leven staat. En kan me ook zo goed
voorstellen dat je je zorgen maakt om de kinderen; hoe ze het allemaal verwerken. Goed dat je een plan voor ze hebt!


Blijf genieten van de dagelijkse dingen en van alle lieve mensen om je heen.

Liefs, ook voor Wouter en de kinderen,

Perry en Inge

E-mail 16. nov, 2016

Emmy

Door het mooie artikel in t AD toch weer even met de neus op de feiten gedrukt van de slechte film waarin jullie zitten. Fijn om met je op te trekken Claar. Ik duim heel hard dat jullie nog tijd en kwaliteit gegund is.

X

E-mail 31. okt, 2016

Bob en Ida

Lieve Claar,

Dat was natuurlijk even schrikken met je "griepje". Gelukkig dat het nu weer een stuk beter gaat en jullie de week weer met zo'n fijn sportweekend hebben kunnen afsluiten. En dan nog een schilderij in de maak ook.


Het allerbeste weer.

E-mail 30. okt, 2016

Mini Tempelman

He gelukkig Claar dat het weer beter gaat!

E-mail 29. okt, 2016

Elise

Lieve Claar,

Toevallig schrijft Brigit hiervoor. Ik zie je ook nog zo als links voor bij de paal 'hangen' klaar voor een mooie goal in onze gezellige Kampong tijd.


Andere tijden nu. Wouter en ik hebben enorme bewondering voor je!

Veel liefs en sterkte voor jullie allen,

Wouter & Elise

E-mail Website 25. okt, 2016

Brigit Voshaar

Hi Claar ( en familie),

Ik kon je bij Kampong altijd blindelings vinden in het veld, jij links voorin en ik rechts achterin... Zo hoop ik dat mijn positieve vibes je nu ook kunnen vinden en je sterken. Een geweldig blog heb je geschreven. Respect voor je heldere en eerlijke uitleg
en geweldig hoe je je leven nu leeft en beleeft. Ik heb geen tips of goede raad, behalve ga zo door. Ik proost hier in het oosten op je.

Liefs Brigit

E-mail 6. okt, 2016

Mini Tempelman

Wat een leuke foto van ons samen!

E-mail 3. okt, 2016

Marjolijn

Lieve Claar

Wat een rare twilight zone waarin je nu moet leven.

Gelukkig heb je een mooi gezin om je heen die er voor zorgen dat je bezig blijft, en die er voor je zijn.

Je ziet er fantastisch uit, wat een uitstraling.

Ik zou je ook het liefst allerlei tips willen geven om je beter te kunnen maken.

Het is te hard dit...

Door jou blog kan iedereen je volgen van je leren...door jou geïnspireerd worden om te relativeren.


Ik denk aan je...

X Marjolijn

E-mail 26. sep, 2016

Edward en Nicole van Veenendaal

Lieve Wouter en Claar. Met een mix van bewondering, belangstelling en respect lezen we elke keer je blogs. Geweldig hoe je beschrijft wat je doormaakt en wat mooi om ons daar op die manier deelgenoot van te maken. Zo lezen & leven we met jullie mee. Liefs
edward en nicole

E-mail 16. sep, 2016

Marleen Kessel

Lieve lieve Claar, strijdbaar, positief, humor, moedig, sportief, een enorm schrijftalent (Wegener/Brouwer/Springer waren niet zo sterk in talentherkenning..) echt waanzinnig hoe je je staande houdt en geniet van de mooie momenten. Je bent een super stoer
lief mooi mens en vriendin! Heel veel liefs & sterkte voor jou en je prachtige gezin xxx Marleen

E-mail 13. sep, 2016

Hans Peter Vles

Hoi lieve Claar

Ik sprak Jokelien dit weekend en ik wil jullie sterkte wensen. Mooi dagboek en dapper hoe jij je hier doorheen slaat. Heel veel liefs van Hans Peter

E-mail 10. sep, 2016

Ed Hoogland

Super zoals Julie/jij bezig zijn/bent.erh knap.

Jammer dat we zo ver weg wonen.

Ik zou graag wat meer willen participeren. Fantastisch hoe Julie met zijn Allen,kinderen inclus, toch wtn t genieten.

Ik volg met respect en bewondering je logboek.

E-mail 7. sep, 2016

Barbara Simonis

Lieve Claar,

Lekker potje gehockeyed afgelopen di!

Leuk je weer effe te zien.

De weergoden zijn je de aankomende week gunstig gezind! Geniet ervan,

Veel liefs Barbara😉.

Denk aan jullie, XXX

E-mail Website 7. sep, 2016

jaco van der Horst

Hi Claar,

goede keuze je haarwerk, ziet er mooi uit. hartelijke groet, jaco

E-mail 7. sep, 2016

Saskia Le Noble

Lieve Claar, wat ontzettend fijn om je te zien vanavond, hockeyend nog wel! Jij op je vertrouwde plek linksvoor, helaas nu wel tégen je oude Kampong team :)


We leven mee je mee en denken aan jou en je gezin. Veel sterkte en geniet van de fijne momenten. XXX

E-mail 5. sep, 2016

Marjolijn

Lieve Claar&Wouter en jullie prachtige gezin.Wat een heftige tijden...

Wel heel bijzonder, moedig, stoer en krachtig om te lezen en zien hoe jullie hiermee om gaan.

We kennen elkaar uit de tijd van het toernooi op DHV...het begin van alles , trouwerijen en het krijgen van onze kinderen.


Het is erg confronterend om te lezen/ voelen wat er in jullie gezin allemaal gebeurt.


Geniet erg van elkaar en iedereen om jullie heen..! Heel veel sterkte en vooral veel liefs van ons M&M

E-mail 3. sep, 2016

Mini Tempelman

Lieve Claar,

Weet, dat ik heel veel aan jou en je gezin denk.

Ik heb diepe bewondering voor jou en hoop dat je nog een fijne tijd hebt.

E-mail 1. sep, 2016

Wouter de Kleyn

Allerliefste Claar,

Wat ben ik trots op jou!

Jem. Wouter

Meest recente reacties

20.07 | 19:42

We staan niet altijd stil bij het woord ‘samen’, maar het is een groot gemis, als ‘samen’ uit je leven is. Dank voor je schrijven. Het helpt me. Ik vergeet nooit 2013.

20.07 | 17:59

Beste Wouter en kids, 5 jaar zonder jullie Claar, wat een gemis, mooie herinneringen aan Claar worden gelukkig vaak gedeeld. 🙏 Harry en Carien nu uit Zeist

20.07 | 08:47

Poeh wat een naar lustrum.. Al veel te lang zonder lieve Claar. Een super trouwe vriendin was ze en heel grappig. Als we elkaar zagen, pakten we de draad zo weer op. zoveel leuke herinneringen!

20.07 | 08:47

20 juli... Op Claar en op het leven!
Liefs, Karin

Deel deze pagina