Welkom

Beste bezoekers,

Dank voor je interesse in mijn blog. Ben je voor het eerst op deze blog? Dan moet ik je helaas teleurstellen; je bent te laat om me in levende lijve te lezen. Dat neemt echter niet weg dat ik je van harte uitnodig om kennis te nemen van mijn avonturen die in 2013 begonnen met een simpele bloedneus. 

Ik heb afscheid genomen van het leven, mijn verhaal eindigt op 20 juli 2017, maar je kan gerust van me aannemen dat ik er tot de allerlaatste seconde intens van heb genoten. Misschien nog wel intenser dan velen, want zoals Confucius al zei: "iedereen heeft twee levens, de tweede begint op het moment dat je beseft dat je er maar eentje hebt."

Verder, woorden schieten tekort voor alle mensen die ons de afgelopen tijd hebben gesteund, jullie zijn stuk voor stuk geweldig! 

Leef je uit en geniet met volle teugen!

Liefs Claar

 

Meest recente reacties

20.07 | 19:42

We staan niet altijd stil bij het woord ‘samen’, maar het is een groot gemis, als ‘samen’ uit je leven is. Dank voor je schrijven. Het helpt me. Ik vergeet nooit 2013.

20.07 | 17:59

Beste Wouter en kids, 5 jaar zonder jullie Claar, wat een gemis, mooie herinneringen aan Claar worden gelukkig vaak gedeeld. 🙏 Harry en Carien nu uit Zeist

20.07 | 08:47

Poeh wat een naar lustrum.. Al veel te lang zonder lieve Claar. Een super trouwe vriendin was ze en heel grappig. Als we elkaar zagen, pakten we de draad zo weer op. zoveel leuke herinneringen!

20.07 | 08:47

20 juli... Op Claar en op het leven!
Liefs, Karin

Deel deze pagina